Mijn naam is Willy van den Brand. Ik geniet als zaken goed georganiseerd zijn. Als medewerkers weten waar ze aan toe zijn, met plezier hun werk doen en kwaliteit leveren. Zestien jaar lang ben ik directrice geweest van het consultancy bureau GoedBloed & Partners dat bekend stond om kwaliteit in begeleiding op de werkplek. Binnen mijn bureau gaf ik leiding aan een team van een 30-tal professionals.

 

Ik heb diverse verbeteringsprojecten georganiseerd voor organisaties als KLM, De Nederlandse Politie, Merck Sharp & Dohme, Oberon, Corus, Vrouwenopvang Amsterdam, Ministerie van Buitenlandse Zaken. De resultaten van deze projecten kwamen altijd voort uit drie eenvoudige principes die ik nu opnieuw toepas binnen mijn organisatie Ter Plekke Beter.

Ik werk daar waar nodig samen met professionals die hun sporen verdiend hebben en die weten hoe je tijdens het werk op een opbouwende manier intervenieert. Mensen met een gezonde dosis humor die makkelijk het vertrouwen van anderen winnen en die bekwaam zijn in het geven van constructieve feedback.  

 

Heel bijzonder vind ik het dat ik met mijn werk het leven van anderen makkelijker, leuker en levendiger kan maken.

 

Wilt u meer weten over wat ik mogelijk voor u en uw mensen kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend

contact op.

Even voorstellen...

IMG_9662 handen site klein

TER PLEKKE BETER

over

Portret W 5089 - klein